Cheers to the freakin’ new beginning!

Tijd voor feest!

Vandaag is het zo ver: Cotton & Lace staat online! Met Cotton & Lace wil ik mijn droom waarmaken: mijn brood verdienen als grafisch ontwerper. Vandaag was voor mij dan ook echt een spannende dag. 
De afgelopen maanden zo hard gewerkt om mijn eigen merk neer te kunnen zetten, mijn website gebouwd, webshop gevuld (hou ‘m in de gaten want ik ben nog lang niet klaar!) en vandaag is het dan eindelijk zo ver. Tijd om te pronken!

Dubbel feest

Als je dacht dat het openen van mijn website al reden was voor een feestje, ik heb er nog één voor je: vandaag is mijn verjaardag! Mijn 33e om precies te zijn. Hoe gek ik ook ben op sterke contrasten (lees hier meer over op de “Over Mij” pagina) vind ik matchende getallen toch wel érg prettig.

feest, nieuw begin, opening, champagneontbijt

Champagneontbijt

Ik stoor me overigens totaal niet aan die dubbele 3. Ja ik voel me oud, maar ik denk dat iedere moeder van een peuterpuber zich oud voelt na een nacht met 4 uur slaap. Of je nou 22, 33 of 44 bent, je hijst jezelf je bed uit als een ouwe taart. Ik zal je ook gelijk uit de droom helpen: dat ontbijt was niet mijn ontbijt. Mijn ontbijt stond klaar bij de Jumbo. Netjes verpakt, op de schappen. 


Oftewel: aan het werk moeders! Als jij Jus d’Orange bij je ontbijt wil mag je dat “even” regelen. Uiteraard vind ik dat ik mezelf op deze dag een beetje mag kietelen dus ben ik, met kind, met een omweg langs het tankstation (jaja, altijd wanneer je het echt niet wil is die tank lekker leeg) op de vroege morgen boodschappen gaan doen. Daarna hebben we lekker met zijn tweetjes kunnen genieten van “siese” appelsap, “solacolabroodjes” en “hassantjes” (croissantjes). 

Ploppen met die doppen

Vanavond gaat overigens wel echt die kurk eraf! Ik ben van mening dat je zoveel mogelijk moet vieren in het leven om het een beetje leuk te houden. Dat geldt dus zowel voor de kleine als de grote momenten. Ik vier mijn verjaardag later dit jaar uitgebreid (ook ik wil wel eens lekkere temperaturen op mijn feestje) maar het is wel reden voor een klein feestje. 

Het live gaan van Cotton & Lace is voor mij wel een heel groot moment en daar horen toch echt bubbels bij! Dus zet die glazen maar vast koud, ik proost met jou op een nieuw begin!

champagneglazen, feest, marmer, goud

Cheers!

-X- Manon

2 gedachten over “Cheers to the freakin’ new beginning!”

 1. Erwin, Kim en Thijs

  Lieve Manon,

  Daar is hij dan een prachtige website voor een fantastische nieuwe start.
  Wij proosten vanavond vanuit Eindhoven met je mee!

  Veel liefs,

  Erwin, Kim en Thijs

 2. Linda van Eerd

  Lieve Manon! Wat een leuke blog en wat een mooie website! Met jouw passie en toewijding gaat t zeker een hit worden! Veel succes en veel plezier…. Ohw enne fijne verjaardag he?!? Zeker reden voor feestje

  -x- Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *