Geboortekaartjes voor een dochter

Verwachten jij en jouw partner een meisje? En ben je op zoek naar mooie geboortekaartjes voor jullie dochter? Dan ben je bij Cotton & Lace aan het juiste adres. Bij mij kun je precies het geboortekaartje voor jullie dochter krijgen die jullie willen.

Bij een bijzonder moment, hoort een bijzondere bekendmaking

De geboorte van een kindje is natuurlijk ontzettend mooi moment. Het is logisch dat je deze bijzondere gebeurtenis op een heel speciale manier wilt bekendmaken aan de mensen in jouw omgeving. Het is dan ook niet voor niets dat fysieke geboortekaartjes anno 2019 nog steeds worden verstuurd. Wanneer je voor de geboorte van jouw dochter een geboortekaartje zoekt, wil je natuurlijk wel graag dat het kaartje aan al jouw wensen voldoet. En misschien heeft jouw partner er ook enige inspraak in ;). Bij Cotton and Lace kun je voor hele bijzondere, unieke geboortekaartjes voor meisjes terecht.

Welke geboortekaartjes voor meisjes vind je bij Cotton & Lace?

Op deze pagina vind je de geboortekaartjes voor meisjes die ik beschikbaar heb. Zoals je ziet lopen de stijlen van de kaartjes erg uiteen. Hierdoor vind je vast wel een kaartje die aan de wensen van jou en jouw partner voldoet. Zie je een kaartje dat je wel leuk vindt, maar dat toch niet helemaal is wat je zoekt? Dat is niet erg! Ik vind het namelijk geen probleem om aan een kaartje wat kleine aanpassingen te doen, zodat hij toch compleet aan jouw wensen voldoet. Hiervoor kun je het beste even contact met mij opnemen.

 

Wil je voor de geboorte van jouw dochter een geboortekaartje op maat?


Wil je voor de geboorte van jouw dochter een geboortekaartje dat niemand anders heeft? Ook dan mag je gerust contact met mij opnemen, want ik maak graag een geboortekaartje op maat. Heb je zelf al specifieke ideeën over welke kleuren er op het kaartje moeten staan of welk lettertype? Laat het dan vooral weten! Weet je juist niet zo goed hoe je het ontwerp van het kaartje precies wilt hebben? Dan is dat geen probleem, want ik vind het ontzettend leuk om hier samen met jou over te sparren. Trek dan ook vooral even bij mij aan de bel! Door specifieke vragen aan je te stellen, kom ik op een ontwerp die aan al jouw verwachten zal voldoen. Ik weet het zeker!

Een geboortekaartje voor jouw dochter krijg je áltijd bij Cotton and Lace


Bij Cotton and Lace kun je dus kiezen uit al bestaande geboortekaartjes voor jouw dochter, zo’n kaartje laten aanpassen of zelf helemaal een geboortekaartje op maat laten maken. Dankzij deze mogelijkheden krijg je bij Cotton and Lace altijd het geboortekaartje dat je zoekt.


-X- Manon