Contact

SAY HELLO!

Wil jij graag dat ik als grafisch vormgever een kaart voor jou op maat maak? Wil je unieke visitekaartjes, geboortekaartjes of huwelijksuitnodigingen? Neem dan gerust contact met mij op, want ik denk graag met je mee en maak voor jou graag een design op maat.

Direct kaarten bestellen
Heb je in mijn webshop een kaart gezien die je graag wilt? Dan kun je het aantal kaarten dat je wilt hebben direct bestellen. Vervolgens zal ik contact met jou opnemen voor de gegevens die ik op de kaarten moet zetten en het verdere proces

Leuk design gezien, maar wil je net even wat anders?
Heb je een kaart in mijn webshop gezien die je wel mooi vindt, maar waar je qua design iets net even anders wilt hebben? Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, papiersoort of lettertype? Dat is geen probleem! Vertel mij wat je graag aangepast wil hebben en ik doe het voor je!

Hulp van een grafisch ontwerper nodig bij het opzetten van jouw branding?
Zoek je iemand die jou kan helpen bij jouw branding? Ook dan mag je contact met mij opnemen, want ik help ondernemers hier graag bij! Als grafisch vormgever weet ik precies hoe je de grafische vormgeving van al jouw uitingen goed kunt laten aansluiten bij de boodschap van jouw bedrijf. Vind je dit zelf lastig? Laat mij je dan helpen!

Neem contact op:

06-47508442

Of vul onderstaand formulier in:

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing.