Cotton and Lace

Voor unieke ontwerpen ga je naar Cotton and Lace!


Wil je graag een ontwerp dat bij jou past? Of het nou gaat om huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes of om een hele huisstijl voor jouw onderneming, ik help je er graag bij!

Wat is Cotton and Lace?

Mijn naam is Manon en Cotton and Lace is mijn grafisch ontwerpbureau. Via Cotton and Lace ontwerp ik uiteenlopende grafische uitingen, namelijk:

  • Geboortekaartjes;
  • Trouwuitnodigingen;
  • Gastenboeken;
  • Posters;
  • Visitekaartjes;
  • En nog veel meer!

In de webshop van Cotton and Lace vind je al verschillende ontwerpen. Wil je 1 van die ontwerpen iets hebben aangepast? Dan is dat gewoon mogelijk. Wil je liever dat ik een ontwerp voor je op maat maak? Dat vind ik ontzettend leuk om te doen, dus neem hierover vooral contact met mij op!

Het bedenken en opzetten van de juiste huisstijl

Naast het ontwerpen van bovengenoemde producten, help ik via Cotton and Lace ondernemers met het ontwikkelen en doorvoeren van een huisstijl. Een huisstijl is namelijk een erg essentieel onderdeel van jouw onderneming. Het laat namelijk grafisch aan de buitenwereld zien wat voor een onderneming het is en waar de onderneming voor staat. Bovendien kun je door middel van het opzetten en doorvoeren van een goede huisstijl jouw onderneming laten opvallen tussen je concurrenten. Daarnaast zorgt het goed doorvoeren van de huisstijl in alle grafische uitingen die je doet, voor herkenning van en verbinding met jouw merk bij jouw doelgroep. Om dit alles voor elkaar te krijgen, moet je huisstijl ontzettend goed in elkaar zitten. En dát is nou hetgeen waarbij ik jou kan helpen!

Ik ontwerp wat jij voor ogen hebt

Ik vind het ontzettend belangrijk om voor jou ontwerpen te maken die volledig aan jouw wensen te voldoen. Daarom kun je bij Cotton and Lace niet alleen terecht voor mooie ontwerpen die goed in elkaar zitten. Ik ga juist graag met jou in gesprek en betrek jou graag in het hele proces van idee tot eindproduct, zodat ik een ontwerp maak waar jij volledig achterstaat. Ik ga net dat stapje verder voor je, zodat je een ontwerp krijgt dat bij jouw visie en gevoel past. Of je nou een ondernemer bent of een particulier, maakt voor mij niet uit. Ik geef al mijn klanten net dat beetje extra.

Wil je graag weten wat Cotton and Lace voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, want ik vertel het je graag!

-X- Manon