Geboortekaartje ontwerpen

Laat jouw geboortekaartje ontwerpen bij Cotton and Lace

Mogen jij en jouw partner binnenkort een kindje verwachten? Gefeliciteerd! De geboorte van een kind is iets heel bijzonders om mee te maken. Ondanks dat we steeds meer digitaal doen, is het nog steeds een geliefde en mooie manier om via een geboortekaartje aan jouw omgeving kenbaar te maken dat het kindje is geboren. Ben jij op zoek naar originele geboortekaartjes van een professionele hand? Dan ben je bij Cotton and Lace aan het juiste adres. Hier vind je al geboortekaartjes vanaf 1,95 euro!

Wat/wie is Cotton and Lace?

Cotton and Lace is het grafisch ontwerpbureau van mij, Manon. Ik ben een grafisch ontwerper en heb veel ervaring in het ontwerpen van originele geboortekaartjes. Ik vind het ontwerpen van geboortekaartjes ontzettend leuk om te doen.
Elke keer weer voelt het als een soort cadeautje dat ik aan de kersverse ouders mag geven. Of je nou een klassiek geboortekaartje of juist een hip geboortekaartje wilt, maakt bij mij niet uit. Ik kan hét geboortekaartje ontwerpen dat bij jou en jouw geliefde past.

Hoe ga ik te werk?

Hoe ik te werk ga, hangt af van wat jouw wensen zijn. Wil je graag een kaartje dat al ontworpen is en daardoor ook snel te verzenden? Dan kun je een kijkje nemen in mijn shop. Vind je een kaartje in mijn shop mooi, maar wil je toch iets aan het design anders hebben? Dan is dat gewoon mogelijk.

Liever een uniek kaartje?

Wil jij graag een heel uniek geboortekaartje? In dat geval kan ik het kaartje het beste helemaal vanaf het begin maken. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen! Ieder kind is uniek, dus waarom zou je ook niet voor ieder kind een uniek geboortekaartje willen?

Ik ontwerp graag “from scratch” een origineel geboortekaartje van jou. Natuurlijk heb ik hierbij het streven dat je het kaartje met trots naar de mensen in jouw omgeving zult rondsturen. Dat kan uiteraard alleen wanneer het geboortekaartje bij jou goed in de smaak valt.
Daarom heb ik de unieke werkwijze dat ik een geboortekaartje niet alleen, maar juist sámen met jou maak. Ik geloof dat ik alleen door deze werkwijze tot een ontwerp kan komen waarvan jij ontzettend blij wordt. Hoe dit proces precies verloopt, leg ik hieronder uit.

Hoe gaan we dan samen te werk?

Bij het maken van een uniek geboortekaartje, ben ik natuurlijk degene die het ontwerp maakt. Om dit goed te kunnen doen, luister ik graag naar jouw wensen en kom ik graag te weten wat jij mooi vindt.
Ik vind het ook belangrijk om te weten wat je juist niet mooi vindt. Wil je mijn professionele mening of advies? Dan geef ik die uiteraard graag. Door samen te sparren en ondertussen goed naar jouw wensen te luisteren, kom ik tot een uniek geboortekaartje dat helemaal bij jou past.

Bij het ontwerpen van het kaartje mag je zoveel uit handen geven als je zelf wilt. Wil je samen sparren over de kleur of afbeelding? Dat kan! Wil je dit liever aan mij overlaten? Dan kan dat ook gewoon. Dankzij deze originele, maar vooral ook fijne, werkwijze heb ik al meerdere kersverse ouders blij mogen maken met originele geboortekaartjes!

Contact

Wil jij graag door mij jouw geboortekaartje laten ontwerpen? Neem dan gerust contact met mij op, want ik doe dit graag voor je!

-X- Manon