Prijzen

Veel opties, veel prijzen


Omdat ik speciaal voor jou werk kan ik niet één vast bedrag noemen, ik kan je wel een indicatie geven.
Maak hieronder een keuze en lees meer over de bijbehorende prijzen!

Kaartjes vanaf €1,95

Je kunt bij mij terecht voor geboortekaartjes en alles wat met drukwerk rondom een geboorte te maken heeft. Ook geboorteposters bied ik aan. Omdat je de keuze hebt uit heel veel verschillende soorten papier en druktechnieken heb ik niet 1 vaste prijs. Klik op "Lees Meer" voor meer informatie en een indicatie van de kosten voor de verschillende mogelijkheden.

Trouwen

Kaarten vanaf €1,95

Je kunt bij mij terecht voor uitnodigingen en alles wat met drukwerk rondom een huwelijk te maken heeft. Maar er is meer! In de shop vind je onder andere ook gastenboeken. Omdat je de keuze hebt uit heel veel verschillende soorten papier en druktechnieken heb ik niet 1 vaste prijs. Klik hieronder op "Lees Meer" voor een indicatie van de kosten voor drukwerk.

Zakelijk

van Branding tot Visitekaartje

Je bedrijf is een stukje van jezelf. Jij bent tenslotte je bedrijf! Ik help je op weg met een branding die echt bij je past!

Bestellen tijdelijk niet mogelijk.

De shop bekijken kan wel.

Heb je met spoed een product uit de shop nodig? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

De Corona-maatregelen hebben dusdanig veel effect dat ik niet kan bepalen hoe lang de levertijd van mijn producten momenteel zal zijn. Daarom is de shop tijdelijk gesloten. Lopende bestellingen worden uiteraard wel gewoon geleverd. Mocht er een probleem met jouw lopende bestelling zijn dan heb je daarover al een mail van mij gehad en gaat de levering in overleg.

Het is wel mogelijk om mijn producten te bekijken. Heb je met spoed een product uit de shop nodig? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

-X- Manon