Trouwkaart op maat

Voor een unieke trouwkaart op maat ga je naar Cotton and Lace!

Wil jij graag een trouwkaart op maat? Dat snap ik heel goed! Jouw trouwdag is 1 van de mooiste dagen in je leven. Daar hoort een mooie, bijzondere trouwkaart bij. Bijzondere trouwkaarten zijn doorgaans trouwkaarten die op maat zijn gemaakt. Zoek jij een professional die voor jou een unieke trouwkaart kan ontwerpen?
Dan ben je bij Cotton & Lace op de juiste plek!

Laat mij jouw bijzondere trouwuitnodigingen maken

Wil je graag dat de trouwuitnodigingen voor jullie bruiloft niet alleen met deskundigheid, maar ook met zorg en aandacht worden gemaakt? Laat mij, Manon, de trouwkaarten dan maken. Ik weet hoe belangrijk het is dat je een trouwkaart naar de genodigden verstuurt die compleet bij jou en jouw geliefde past.
Daarom vind ik het belangrijk om een kaart te maken waar jullie allebei blij van worden. Jullie bepalen niet alleen het design van de trouwkaart, maar kunnen zelfs aangeven op welk papiersoort en met welke druktechniek jullie de trouwuitnodigingen gedrukt willen hebben.

Bij mij krijgen jullie dus echt trouwkaarten op maat die helemaal bij jullie en jullie bruiloft passen.

Ook voor ander drukwerk rondom het huwelijk schakel je mijn hulp in

Naast trouwkaarten kun je voor de bruiloft ook ander drukwerk nodig hebben. Wat dacht je van een programmaboekje, een gastenboek, sluitzegels, stempels of een menukaart?
Wil je graag dat al het drukwerk rondom de bruiloft bij elkaar past? Laat dan niet alleen de trouwuitnodigingen, maar ook al het andere drukwerk door mij maken.

Hoe maak ik een trouwkaart op maat?

Wanneer ik een trouwuitnodiging op maat ga maken, vind ik het eerst belangrijk om te weten wie jij en jouw geliefde zijn. Wat is jullie smaak? Wat vinden jullie mooi? En wat vinden jullie juist niet mooi? Heb je al een beetje een beeld van hoe de trouwuitnodigingen eruit moeten komen te zien? Dan hoor ik dat uiteraard graag! Heeft jullie bruiloft een thema? Dan is het natuurlijk fantastisch als de design van de trouwkaarten helemaal bij dat thema past.

Zodra ik weet wat jullie wensen van de trouwuitnodigingen zijn, kan ik aan de slag!

Hoeveel kost een bijzondere trouwkaart op maat?

Hoeveel een bijzondere trouwkaart op maat uiteindelijk gaat kosten, hangt van een aantal factoren af. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het papiersoort en de druktechnieken die je kiest. Het uiteindelijke prijskaartje hangt natuurlijk ook af van het aantal trouwuitnodigingen die je nodig hebt.

Wil je graag specifieke prijsindicatie? Neem dan contact met mij op en vertel wat jullie wensen zijn. Aan de hand daarvan kan ik jullie een indicatie van de prijs geven.

-X- Manon