Visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes ontwerpen

Een visitekaartje lijkt in deze digitale wereld misschien wel niet meer van deze tijd. Het is immers een klein velletje papier met wat gegevens erop. Toch is het nog steeds een erg goed idee om visitekaartjes te hebben, mits deze goed zijn ontworpen. Zoek jij iemand die voor jou visitekaartjes kan ontwerpen? Dan ben je bij Cotton and Lace aan het juiste adres.

Waarom tegenwoordig nog visitekaartjes laten ontwerpen?

Visitekaartjes zijn 1 van de meest makkelijke én effectieve communicatiemiddelen naar (potentiële) klanten toe. De kleine kaartjes bevatten alle gegevens die jouw klanten nodig hebben om met jou in contact te kunnen komen. Er zijn verschillende situaties waarin het handig is om visitekaartjes te hebben.

  • Het openen en afsluiten van een gesprek
    Of het nu om een salesgesprek gaat of om een gesprek op een netwerkborrel: visitekaartjes zijn een ontzettend handig middel om een gesprek mee te beginnen of te beëindigen.
  • Meepakker op beurzen
    Daarnaast komen visitekaartjes goed van pas op bijvoorbeeld beurzen. Het meepakken van een visitekaartje is een kleine moeite die iemand hoeft te doen om aan jouw contactgegevens te komen.
  • Promotiemateriaal
    Ook als promotiemiddel kan een visitekaartje erg goed van pas komen. Wordt er bijvoorbeeld op een evenement goodiebags weggegeven? Dan is het een heel kleine investering en moeite om een visitekaartje in de goodiebags te stoppen.

Waarom een visitekaartje laten maken door een grafisch ontwerper?

Tegenwoordig zijn er diverse websites waarop je zelf gratis visitekaartjes kan maken. Toch is het een goed idee om jouw visitekaartjes te laten ontwerpen door bijvoorbeeld mij, een grafisch ontwerper. Een visitekaartje is letterlijk een uitnodiging tot een samenwerking of kennismakingsgesprek. Het is vaak het eerste wat potentiële klanten of partners van jouw bedrijf krijgen te zien. Aan de hand van een visitekaartje, krijgen mensen dus een eerste indruk van jouw bedrijf. En die moet natuurlijk goed zijn.

Professionele uitstraling

Ik kan er voor zorgen dat jouw visitekaartjes grafisch tiptop in orde zijn en daardoor professioneel en verzorgd ogen. Tegelijkertijd kan ik tijdens het maken van de visitekaartjes er natuurlijk voor zorgen dat ik dit in jouw huisstijl doe. Daarnaast is het belangrijk dat de visitekaartjes op de juiste papiersoort worden gedrukt, want ook een goede papiersoort zorgt ervoor dat jouw potentiële opdrachtgever een goede indruk van jouw bedrijf krijgt.

Neem vandaag nog contact met mij op!

Bij visitekaartjes ontwerpen komt dus veel meer kijken dan de juiste contactgegevens op de kaartjes te zetten en de kaartjes ‘leuk’ opmaken. Ik heb erg veel ervaring met visitekaartjes maken. Zo heb ik al voor verschillende bedrijven visitekaartjes ontworpen.
Dankzij mijn ervaring weet ik precies wat wel en niet werkt. Laat jouw visitekaartjes door mij maken, zodat je zeker weet dat je goede visitekaartjes krijgt.

Tijdens het ontwerpen van de visitekaartjes, luister ik goed naar jouw wensen en zal ik de huisstijl én boodschap van jouw bedrijf zo goed mogelijk in het design van de kaartjes verwerken. Hierdoor zul je niet alleen visitekaartjes krijgen die goed in elkaar zitten, maar waar jij ook nog eens blij mee bent.

Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met mij op, want ik doe het graag voor je!

-X- Manon